» Отдых » Новости туризма

Панама проводить свято для любителів серфінгу

    всего 84291 отеля

Панама проводить свято для любителів серфінгу

Один їх найпрестижніших чемпіонатів світу з серфінгу, Billabong ISA World Surfing Games, в 2011 році відбудеться в Панамі. Ігри пройдуть з 25 червня по 3 липня. За золоті медалі змагатимуться двісті спортсменів з безлічі країн світу, і ще тисячі гостей приїдуть, щоб помилуватися цим захоплюючим видовищем.

У Міжнародній асоціації серфінгу (ISA) вважають, що хвилі біля узбережжя Панами ідеальні для серфінгу. У минулому році в країні з великим успіхом пройшов чемпіонат ISA World Masters Surfing, після чого було вирішено провести тут і головна подія року, повідомляє РІА "Новости".

Змагання відбудуться в Плая-Відень (Playa Venao) - курортному селищі, розташованому на тихоокеанському узбережжі приблизно в п'яти годинах їзди на північний захід від столиці країни. Це одне з кращих місць для заняття серфінгом у всій Панамі.

У 2010 році Панаму відвідала рекордна кількість туристів: 1,7 мільйона, що на 12% більше, ніж роком раніше. Крім пляжного і активного водного видів відпочинку, країна пропонує екологічні та екскурсійні маршрути. Основне завдання панамського Управління з туризму - якнайкраще представити країну в якості цікавого туристичного напрямку з різноманітними можливостями відпочинку і залучити тим самим ще більше гостей.
18 июня 2011, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт