» Отдых » Новости туризма

Збір easyJet за бронювання квитка різко зріс

    всего 84291 отеля

Збір easyJet за бронювання квитка різко зріс

Європейська бюджетна авіакомпанія easyJet довела навесні свій збір за бронювання до відверто грабіжницькою величини. Тепер цей перевізник вимагає мінімум 16 євро за оплату замовлення кредитною карткою Visa, MasterCard, American Express або Diners Club і 10 євро за оплату дебетовими картами Visa або MasterCard. Уникнути сплати збору можна тільки при оплаті картою Visa Electron, однак багато банків просто блокують використання таких карт в інтернеті, нагадує соб. корр. Travel. ru.

Щодо непомітним збір буде лише для тих, хто летить не один чи бронює відразу квитки туди і назад - easyJet стягує збір не за польотні сегменти, а за бронювання цілком. Можливо і купити відразу кілька квитків на різні напрямки. Ряд інших авіакомпаній, включаючи основного конкурента Ryanair, стягують збір за кожний польотний сегмент кожного пасажира - так що в сумі це часто буде ще дорожче.

Збір за оплату кредитною картою може і перевищити 16 євро, якщо сума замовлення велика. Наприклад, при загальній вартості квитків в 300 євро збір складе 17,5 євро, при сумі в 500 євро - 22,5 євро, і так далі.
17 июня 2011, 20:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт