» Отдых » Новости туризма

Готелі Baglioni пропонують відпочинок для майбутніх мам

    всего 84291 отеля

Готелі Baglioni пропонують відпочинок для майбутніх мам

Італійські, британські та французькі готелі бренду Baglioni підготували спеціальну пропозицію, адресоване майбутнім мамам, яких оточать розкішшю і турботою.

Пропозиція BabyMoon включає дві ночі в двомісному номері зі сніданком, можливість зареєструватися не на рецепції, а прямо в номері, 10-відсоткову знижку в ресторані лондонського та італійських готелів, за винятком Carlton Hotel Baglioni в Мілані, або вечеря з трьох страв при свічках в ресторанах готелів у Франції (без напоїв), 10-відсоткову знижку в італійському бутіку La Perla, спеціальний подарунок і 1:00 масажу в номері для майбутньої мами, заняття з шеф-кухарем, який навчить готувати спеціальні страви для дітей.

Вартість пропозиції становить: Carlton Hotel Baglioni в Мілані - від 990 євро; Regina Hotel Baglioni в Римі - від 830 євро; Luna Hotel Baglioni у Венеції - від 870 євро; Baglioni Hotel в Лондоні - від 660 євро; Villa Gallici в Екс-ан-Провансі - від 1123 євро; Saint Paul в Сен-Поль-де-Ванс (Saint Paul de Vence) - від 945 євро; Royal Champagne в Шампійоне (Champillon Epernay, 20 кілометрів південніше Реймса) - від 853 євро. Забронювати послугу можна в спеціальному розділі сайту готельної мережі. Пропозиція дійсна до 31 грудня.
17 июня 2011, 12:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт