» Отдых » Новости туризма

У кругосветку - з дітьми

    всего 84291 отеля

У кругосветку - з дітьми

Спеціально для батьків, які мріють відправитися в кругосвітню подорож, але не бажають розлучатися з дітьми, журналісти BBC підготували список корисних порад.

Напередодні поїздки варто подбати про медичну страховку і зробити дітям всі необхідні щеплення. Проте краще не перетворюватися на параноїка. Зазвичай в подорожах діти стають більш здоровими, ніж були вдома.

Незважаючи на ряд проблем, діти не є перешкодою для довгої подорожі. Навпаки, маленькі діти в більшості країн світу розташовують місцевих жителів до їхніх батьків. Більш того, ті з дітей, що ще не навчилися ходити, служать "бонусом" у процесі найму транспорту.

Не варто переїжджати з місця на місце стрімко. Дітям не завжди подобається швидкий темп, вони втомлюються, і їм варто дати можливість освоїтися в новому місці, пограти з однолітками. Зупинки в дорозі допоможуть всій родині "підзарядити батарейки" і відчути себе вдома в абсолютно незнайомому місті.

У країнах, що розвиваються краще витратитися на оренду машини та остерігатися автобусів. Цей вид транспорту часто виявляється небезпечним: водії їздять на граничній швидкості, а їхні автобуси або розвалюються на частини, або кондиціонери перетворюють їх в справжній холодильник.

Батькам у поїздці необхідно подбати не лише про дітей, а й про себе. У тих місцях, де є можливість найняти на кілька годин няню (таку послугу пропонують багато готелів, при деяких є навіть невеликі дитячі садки), краще скористатися цим шансом. Батьки повинні періодично влаштовувати собі перепочинок і сходити на романтичну вечерю, відправитися на морську прогулянку або займатися дайвінгом удвох.

Кругосвітню подорож забирає багато часу, і діти повинні продовжувати здобувати освіту. Тому краще спланувати поїздку так, щоб у батьків була можливість викроїти пару годин в день на домашнє навчання. Це далеко не завжди просто, але навчання можна адаптувати до особистих інтересів дітей, і тоді процес піде, як по маслу. Подорож - це безцінний досвід, і багато знання, які діти отримують під час поїздки, в звичайній школі для них недоступні.
12 июня 2011, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт