» Отдых » Новости туризма

Туроператор Coral Travel повідомив про надання матеріальної допомоги сім'ям росіян, загиблих в Туреч

    всего 84291 отеля

Туроператор Coral Travel повідомив про надання матеріальної допомоги сім'ям росіян, загиблих в Туреч

Туроператор Coral Travel і приймаюча компанія Odeon Tours повідомили про надання матеріальної допомоги сім'ям росіян, загиблих в Туреччині. Так, родичам померлої в Анталії співробітниці Odeon Tours Айгуль Заляевой було виплачено п'ять тисяч доларів. Близькі Марини Шевельової, яка встигла повернутися в Росію і померла в московській лікарні, отримали 150 тисяч рублів на перші потреби, пов'язані з похованням.

Coral Travel і Odeon Tours також пообіцяли виділити кошти з благодійного бюджету для надання додаткової допомоги. Компанії будуть стежити за процедурою страхових виплат сім'ям загиблих. Від імені матері загиблої Айгуль Заляевой, а також від імені інших дев'яти постраждалих адвокати Odeon Tours подали судові позови про відшкодування моральної шкоди та про порушення кримінальної справи щодо винних у міські суди Бодрума і Анталії.

Між тим, Росспоживнагляд закликав туристів, що відпочивають у Туреччині, не пити місцевий алкоголь. «Вважаємо за необхідне звернути увагу всіх російських туристів, що виїжджають на відпочинок до Туреччини, про необхідність утриматися від вживання алкоголю, виготовленого в Туреччині, виключити придбання алкогольної продукції непромислового виробництва, що реалізується поза офіційних місць його продажу, а також в розлив при неможливості встановлення її походження, якості та безпеки », - йдеться в заяві відомства.

Нагадаємо, що масове отруєння росіян в Туреччині стався в ніч з 26 на 27 травня під час яхт-туру в Бодрумі. Причиною отруєння став метанол, утримувався в сурогатному алкоголі. У турецькі лікарні були госпіталізовані 20 росіян.

Четверо з них - Марія Шаляпіна, Айгуль Заляева, і Марина Шевельова та Олександр Жучков - померли. Ще одна постраждала - 23-річна Вікторія Миколаєва - досі перебуває у лікарні Анталії у стані коми. Всі лікарняні витрати взяли на себе Odeon Tours і страхова компанія.
09 июня 2011, 17:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт