» Отдых » Новости туризма

Рекордно зріс інтерес росіян до регіону Рона - Альпи

    всего 84291 отеля

Рекордно зріс інтерес росіян до регіону Рона - Альпи

Число туристів з Росії, які відвідали гірськолижні курорти регіону Рона - Альпи в минулому зимовому сезоні, зросла на 22%, до 35 тисяч чоловік. Так, туристична адміністрація найпопулярнішого альпійського курорту Франції, Мерибель, відзначає, що до теперішнього часу місто прийняв приблизно стільки ж росіян, скільки за весь 2010 рік: близько 9 тисяч.

До майбутнього зимового сезону в Мерібель відкриється новий готель 5 * Le Pure, багато тризіркові готелі будуть реконструйовані, а старі підйомники замінені на більш сучасні та швидкі, обіцяє адміністрація курорту.

У Валь-Торанс минула зима дала 30-відсоткове зростання турпотоку з Росії. У сезоні 2011/2012 зона катання тут буде збільшена на 10 кілометрів (до 150 кілометрів), а ціни на скі-паси в зв'язку з цим підростуть на 5%. На курорті в грудні відкриється новий готель 4 * Alta Pura і резиденція класу люкс на 37 апартаментів Montana Plein Sud. У середньому всі готелі курорту подорожчають на 3%, повідомляє Rata-News.

Місцеві готельєри особливо люблять російських постояльців за те, що ті заповнюють готелі в січні - традиційно низькому сезоні для французьких Альп. Разом з тим туристична адміністрація регіону Рона - Альпи нагадує, що і влітку тут є чим зайнятися. Одним з найбільш цікавих напрямків у теплу пору року є Ліон, друге за величиною місто Франції.

Ліон - батьківщина самого відомого французького шеф-кухаря Поля Бокюза і гастрономічна столиця країни; тут розташовано чимало ресторанів, що володіють зірками Michelin. У місті є 30 музеїв і безліч античних пам'яток. Крім того, туристам пропонуються цікаві екскурсії та круїзи по Соні.

Рона - Альпи - регіон на південному сході Франції. Нашим туристам він в першу чергу відомий своїми гірськолижними курортами, серед яких - популярна зона катання Три долини. Крім того, саме тут знаходяться знаменитий виноробний регіон Божоле, середньовічний містечко Перуж та багато інших історичні, культурні та традиційні центри.
10 июня 2011, 17:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт