» Отдых » Новости туризма

Іспанія чекає російських туристів

    всего 84291 отеля

Іспанія чекає російських туристів

У цьому році власники іспанських готелів відзначають збільшення числа гостей у порівнянні з показниками минулого року, а експерти прогнозують, що поточний рік ознаменується зростанням попиту на відпочинок в Іспанії.

За даними інституту статистики Іспанії, в першому кварталі поточного року заповнюваність готелів зросла на 5% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, а число ночівель збільшилося на 4,9%.

Як очікується, в літній сезон на відпочинок до Іспанії відправиться велика кількість нових туристів, які досі віддавали перевагу Єгипту, Тунісу та Ємену, де зберігається неспокійна обстановка. Зокрема, вже зараз завантаженість готелів Канарських островів складає 76%.

У першому кварталі 2011 року найбільше число туристів прибуло до Іспанії з Німеччини і Великобританії - зростання їх кількості відносно минулого року склало 4,9% і 4,6% відповідно.

Збільшилася також кількість гостей з Росії - на 10-15%. Тільки в січні посольство Іспанії в Москві видало більше 11 300 віз, що на 2,5% більше, ніж у минулому році, пише "Турпром". Зокрема, зростання турпотоку з Росії сприяє той факт, що 2011 рік проголошений роком Іспанії в нашій країні.
05 мая 2011, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт