» Отдых » Новости туризма

Житло в Сочі слід бронювати заздалегідь

    всего 84291 отеля

Житло в Сочі слід бронювати заздалегідь

У цьому році курортний сезон в Сочі відкриється 14 травня - на два тижні раніше звичайного. Урочисті заходи будуть приурочені до дати "тисяча днів до початку Олімпійських ігор". Правда, частина пляжів впорядкують лише до початку червня.

Як розповіли в місцевій адміністрації, серед нововведень наступаючого сезону - карта споруджуваних об'єктів, яку розмістять на міському порталі. Завдяки цьому гості Сочі зможуть не тільки вибрати підходяще місце відпочинку, але і переконатися, що місто не є "однією великою будівництвом".

Крім того, в літньому сезоні в Сочі буде діяти система "безпечне місто": зокрема, на всіх пляжах міста встановлять цілодобове відеоспостереження.

З 1 липня в Сочі стартує обов'язкова система класифікації засобів розміщення. В результаті всі готелі міста будуть сертифіковані відповідно з новою системою оцінки готельного сервісу, орієнтованої на вимоги Міжнародного олімпійського комітету.

Однак влітку в стадії реконструкції будуть перебувати 24 готелі і пансіонати з лікуванням, тому туристам, які планують свій відпочинок на курорті, необхідно заздалегідь забронювати розміщення в місті.

У 2010 році Сочі прийняв 4 мільйона туристів, в 2011 році місто розраховує на 4-процентне збільшення турпотоку.
05 мая 2011, 13:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт