» Отдых » Новости туризма

Кращі готелі Паланги на серпень вже заброньовані

    всего 84291 отеля

Кращі готелі Паланги на серпень вже заброньовані

Відпочинок в Паланзі популярний у російських туристів. Сюди приїжджають не лише жителі європейської частини Росії і Калінінградській області, але також Уралу, Сибіру і навіть Евенкії. До теперішнього часу якісні готелі за доступними цінами на пік високого сезону - серпень - вже заброньовані.

Влітку, відзначає ІА Regnum, вартість житла - як готельних номерів, так і приватних квартир - сильно зростає. Це з'ясовно нетривалим туристичним сезоном прибалтійського курорту.

За словами місцевих готельєрів, нинішнім літом, як і в минулому році, ніч в готелі коштуватиме в середньому від 200 до 300 літів (58-86 євро). Такі ж ціни і в приватному секторі: 200-300 літів на добу доведеться віддати за 1-2-кімнатну квартиру, в якій можуть розміститися до чотирьох чоловік. Квартири за нижчими цінами, як правило, розташовані далеко від центру міста, в них немає зручностей або вони дуже погано обладнані.

Разом з тим чимало мандрівників уже забронювали свій відпочинок, і, зробивши це завчасно, вони отримали якісне розміщення за цінами низького сезону.

Цікаво, що при цьому туристи з Росії - все ж найщедріші гості Паланги. Вони готові витратити до 2500 літів (близько 720 євро) за ніч в розкішних котеджах або королівських апартаментах, які є в деяких готелях. Європейці ж воліють комфорт і помірність. Всього, за даними департаменту статистики Литви, в 2010 році іноземці витратили в країні на 13% більше, ніж у 2009 році.

Паланга входить в трійку найпопулярніших міст Литви, після Вільнюса і Друскінінкая. Курорт розташований на північний захід від столиці країни, на березі Балтійського моря.
05 мая 2011, 16:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт