» Отдых » Новости туризма

Єгипет сподівається на збереження турпотоку з Росії в 2011 році

    всего 84291 отеля

Єгипет сподівається на збереження турпотоку з Росії в 2011 році

Заборона Міністерства закордонних справ РФ на відвідування Єгипту громадянами Росії як і раніше не знято. Однак аташе посольства Єгипту з туризму Ісмаїл Амер Хамід відзначає, що позитивне рішення про відновлення продажу турів в Єгипет буде прийнято найближчим часом.

Єгипетська сторона не може вплинути на прискорення прийняття рішення, це прерогатива російської влади, уточнив Хамід. Російські туроператори, тим не менш, вже готують пропозиції по Єгипту. Росія - єдина країна, яка поки не зняла заборону на туристичні поїздки в Єгипет. Більше десяти європейських країн, в тому числі Німеччина і Італія, вже прийняли рішення про скасування заборони.

Крім того, можливий такий розвиток подій, при якому російських туристів будуть приймати лише в курортних зонах Єгипту; доступ мандрівників вглиб країни буде обмежений. У цьому випадку, вважає єгипетський чиновник, туристам з Росії, як і раніше будуть доступні пляжний відпочинок, дайвінг та інші морські розваги в якості альтернативи екскурсійного обслуговування.

Цінова політика на єгипетських курортах, на думку Ісмаїла Амера Хаміда, у весняно-літньому сезоні буде гнучкою. Для залучення російських туристів будуть організовані додаткові заходи. Візовий режим після революційний подій, що відбулися в Єгипті, не зміниться.

Всього в 2010 році Єгипет прийняв 14000000 мандрівників, з них 2,8 мільйона - з Росії. У цьому році Єгипет, незважаючи на революцію та пройшли у країні заворушення, планує прийняти не менша кількість туристів.

Представники туріндустрії Єгипту братимуть участь у московських туристичних виставках, в тому числі в "MITT" і "Інтурмаркет"; частка присутності країни на цих заходах не буде зменшена.
05 марта 2011, 10:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт