» Отдых » Новости туризма

Зміна розкладу порома на лінії Петербург - Гельсінкі

    всего 84291 отеля

Зміна розкладу порома на лінії Петербург - Гельсінкі

Як повідомлялося раніше, нинішньою зимою льодова обстановка у Фінській затоці виявилася особливо важкою: через затяжні морозів товщина льоду в декількох частинах акваторії Балтійського моря досягла 1 метра, що відбулося вперше за останні 9 років. Пором Princess Maria, який здійснює перевезення між Петербургом і Хельсінкі, спочатку застряг в льодах, а потім скасував кілька рейсів. Зараз оператор поромної лінії повідомляє про зміну розкладу.

На сайті судноплавної компанії сказано, що ситуація взята під контроль адміністрацією Петербурга, яка забезпечила порому режим першочергового обслуговування по наданню допомоги криголамів і організації руху суден у порту Північної столиці. Також здійснюється вертолітний льодова розвідка, і, з метою забезпечення безперебійного судноплавства, в акваторію Балтійського моря вперше в історії був викликаний атомний криголам "Вайгач".

Круїзний паром Princess Maria є судном льодового класу і здатний здійснювати подорожі в зимових умовах. Тому керівництво компанії-оператора St. Peter Line вирішило не переривати регулярне поромне сполучення між Санкт-Петербургом і Хельсінкі, а ввести спеціальний розклад на період важких льодових умов.

Зокрема, прибуття в Хельсінкі перенесено на 13. 00 по фінському часу, прибуття в Санкт-Петербург - на 14. 00 за московським. Час відправлення залишилося колишнім - в 19. 00 за місцевим часом. Це розклад буде діяти орієнтовно до 16 березня.

В рамках звичайного розкладу паром прибував о 9. 30 в Петербург і в 8. 30 в Гельсінкі.
04 марта 2011, 12:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт