» Отдых » Новости туризма

В Олександрії сотні демонстрантів взяли штурмом будівлю служби держбезпеки

    всего 84291 отеля

В Олександрії сотні демонстрантів взяли штурмом будівлю служби держбезпеки

У північній столиці Єгипту місті Олександрії сотні демонстрантів взяли штурмом штаб-квартиру служби держбезпеки.

Як повідомляється, що йшла весь минулий день мирна маніфестація, в якій взяли участь десятки тисяч людей, ближче до вечора переросла в запеклі зіткнення із співробітниками силових структур.

Учасники акцій протесту вимагали звільнення політичних в'язнів і скасування апарату держбезпеки, який багато хто звинувачує в злочинах проти власного народу за часів колишнього режиму - тортурах, вбивствах і залякуванні єгиптян. Протестувальникам вдалося проникнути в будівлю цієї структури і підпалити його.

Сутички спровокували самі силовики, які спробували розігнати натовп за допомогою вогнепальної зброї та сльозогінного газу. У заворушення, в яких постраждали близько 50 осіб, втрутилися військовослужбовці.

Аналогічні акції протесту проходять в даний час у комплексу будівель держбезпеки в каїрському районі Гиза. Повідомляється про сутички протестувальників з співробітниками апарату.
05 марта 2011, 00:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт