» Отдых » Новости туризма

National Geographic розробила нові пригодницькі тури

    всего 84291 отеля

National Geographic розробила нові пригодницькі тури

National Geographic - організація, чия назва довгий час асоціювалося з незвіданими землями - оголосила про створення спеціальної програми для туристів, що люблять пригоди.

Підтримуючи зростаючу популярність подорожей-пригод, National Geographic буде пропонувати поїздки, розбиті на категорії: прості, середньої складності, що вимагають зусиль і дуже складні.

Подорожі будуть розраховані на групи до 16 осіб і різні способи розміщення - від місць у наметових таборах до кают на круїзних лайнерах. У поїздках туристів будуть супроводжувати місцеві гіди, повідомляє Independent.

Серед напрямів, за якими розподіляться маршрути - Аляска, Бутан, Чилі, Аргентина, Англія, Італія, Монголія, Непал, Перу, Іспанія і Танзанія. Серед пригод - гірські походи у віддалені монастирі Бутану, життя серед мисливців-збирачів в Танзанії і прогулянки на каяках серед китів біля узбережжя Аляски.

Згідно з дослідженням Університету Джорджа Вашингтона, пригодницькі поїздки знаходяться в даний момент на підйомі популярності. Любителі таких подорожей планують більше відпусток, ніж інші клієнти туристичного ринку. Крім того, багато в чому завдяки людям, що воліють активний відпочинок всьому іншому, світова туріндустрія вистояла в період економічної кризи.

Подорожі, пропоновані National Geographic - задоволення не з дешевих. Наприклад, 14-денний похід по Патагонії обійдеться в $ 5500, 9 днів на каяках вздовж берегів Аляски - в $ 3995, 8 днів в італійських доломіту - в $ 4895, 10 днів в Танзанії з підйомом на Кіліманджаро - в $ 3095. Тим не менш, вони користуються стабільно зростаючим попитом.
25 февраля 2011, 21:51





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт