» Отдых » Новости туризма

Власники єгипетських готелів значно знижують ціни на відпочинок

    всего 84291 отеля

Власники єгипетських готелів значно знижують ціни на відпочинок

Єгипетські готелі готові до прийому туристів і пропонують значні знижки для стимулювання попиту.

Про це повідомив агентству директор філії компанії Tez tour в Хургаді Тамер Саїд.

Як зазначив представник компанії, зниження пропонують, насамперед, готелі вищої цінової категорії.

"Серед наших партнерів більше половини знизили ціни на 10-15%, в порівнянні з тим, що було раніше в цей час року", - повідомив співрозмовник агентства і додав, що акція триватиме до середини травня.

За його словами, це пов'язано з тим, що власники готелів зазнали значних втрат через заборону низки країн на поїздки своїх громадян до Єгипту.

Як повідомляється, зараз готелі заповнені лише на 10% за рахунок туристів, перш за все, з Великобританії і Німеччини, влада яких не обмежували поїздки на курорти Червоного моря.

"Ми використовували вимушену паузу у своїй роботі в повному обсязі. Провели навчання персоналу, розробили нові екскурсійні програми, деякі співробітники взяли належні їм відпустки, адже коли йде постійний туристичний потік це зробити досить складно", - розповів Саїд.

Крім того, директор філії запевнив, що зараз країна готова прийняти туристів в колишньому обсязі. У курортних містах зберігається спокійна обстановка, інфраструктура працює в звичайному режимі, всі готелі, з якими співпрацює Tez tour, готові до бронювання номерів для іноземних туристів. У компанії очікують, що вже в березні російська влада дозволять організовані поїздки в Єгипет.

Також Саїд зазначив, що раніше Tez tour тільки в Хургаді приймав до 60 тисяч туристів в місяць з Росії, України, Білорусії і прибалтійських країн. В даний час російських туристів в Єгипті одиниці. Незважаючи на заборону на продаж турів і припинення чартерних рейсів, росіяни продовжують приїжджати на курорти в індивідуальному порядку, скориставшись регулярними рейсами Аерофлоту в Каїр або купивши квиток на міжнародний рейс Москва-Луанда, який здійснює посадку в Хургаді.
24 февраля 2011, 14:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт