» Отдых » Новости туризма

У Тріполі з аеропорту Бориспіль вилетів літак для евакуації українців

    всего 84291 отеля

У Тріполі з аеропорту Бориспіль вилетів літак для евакуації українців

Сьогодні в 11:10 літак Boeing-737 Міжнародних авіаліній України вилетів з аеропорту Бориспіль до Тріполі для евакуації громадян України.

"25 лютого о 11:10 за київським часом літак Boeing-737 МАУ з кількістю пасажирських місць 160 вилетів з аеропорту Бориспіль у місто Тріполі", - заявив Корреспондент. net прес-секретар МЗС України Олександр Дікусаров.

За його словами, отримано підтвердження дозволу на посадку літака в аеропорту Тріполі. Точний час прибуття в Тріполі і інформація про зворотний рейс буде повідомлена додатково.

Посольство України в Лівії продовжує складати списки громадян України, які хочуть повернутися на Батьківщину даними літаком та іншими шляхами.

МЗС звертається до всіх громадян України в Лівії із проханням повідомляти про своє місцезнаходження та готовність залишити країну за телефонами: +21 82 13 60 86 65 або +21 82 13 60 86 64. Крім того, працює цілодобова лінія в Департаменті консульської служби МЗС +380442381657.

МЗС України на двосторонньому рівні досяг домовленостей з Російською Федерацією (евакуація громадян України повітряним транспортом з Тріполі і міста Сирт, морським транспортом з Бенгазі і міста Сирта), Туреччиною (морським транспортом з Бенгазі), Італією (евакуація українців, які працюють в італійських компаніях) , Бразилією (евакуація морським транспортом з Бенгазі до Греції або Мальти).
25 февраля 2011, 12:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт