» Отдых » Новости туризма

На Бродвеї побудують найвищий готель у Нью - Йорку

    всего 84291 отеля

На Бродвеї побудують найвищий готель у Нью - Йорку

Незабаром у Нью - Йорку на перетині Бродвею і 54- ї Вест - стріт з'явиться новий готель, який претендує на звання найвищого в місті, повідомляє New York Observer.

Висота 67- поверхової вежі складе більше 218 метрів. Як повідомляється, в хмарочосі буде два готелі: Marriott Residence Inn і Marriott Courtyard. Нижні поверхи відведуть під магазини, а на трьох верхніх побудують обертовий ресторан з зеленим дахом.

Здійсненням проекту займеться маловідомий забудовник Гарі Гросс і його компанія Granite Broadway Development. Компанія вже отримала будівельне дозвіл, терміни реалізації поки не повідомляються.

Архітектор Нобутака Ашихара зауважив, що будівництво може бути закінчене вже в 2011 році, хоча для проекту такої величини це малоймовірно.

Туристам у Нью - Йорку буде де поселитися і що подивитися. До 2015 року в місті реконструюють найстаріший акваріум з акулами. На початку грудня 2010 були затверджені плани по його реконструкції. Будівництво обійдеться в 150 млн доларів.
28 января 2011, 15:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт