» Отдых » Новости туризма

Янукович: До Євро-2012 безвізовий режим для України з боку ЄС стане реальністю

    всего 84291 отеля

Янукович: До Євро-2012 безвізовий режим для України з боку ЄС стане реальністю

Президент України Віктор Янукович висловив надію на введення безвізового режиму між Україною та Європейським союзом уже в поточному році.

"Окремо висловлю свої надії, що до проведення Євро-2012 безвізовий режим для України з боку Євросоюзу стане реальністю. Ми все зробимо, щоб це відбулося вже в 2011 році", - сказав Янукович сьогодні в Давосі під час сьомого українського ланчу, організованого Фондом Віктора Пінчука.

Як анонсувалося, цей ланч присвячений темі майбутнього Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, який приймають Україна та Польща.

Нагадаємо, 22 листопада в Брюсселі в ході саміту Україна - ЄС Євросоюз надав Україні План дій щодо безвізового режиму. МЗС України заявив, що надання Україні цього Плану означає перехід від абстрактної дискусії до предметної роботи з чіткою перспективою безвізового режиму поїздок громадян України до країн Євросоюзу.

Пізніше видання Коммерсант-Україна повідомило, що в його розпорядженні опинився план дій (ПД) візового діалогу з Євросоюзом. Ознайомившись з планом, видання зробило висновок, що прогнозами Президента Віктора Януковича, який заявив, що розраховує виконати ПД в 2011 році, навряд чи судилося збутися: в обмін на безвізовий режим ЄС вимагає від України масштабних змін.
28 января 2011, 14:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт