» Отдых » Новости туризма

Відпочинок в Криму на 30% дешевше, ніж в Сочі

    всего 84291 отеля

Відпочинок в Криму на 30% дешевше, ніж в Сочі

В уряді АРК йшлося про ціни в турістічесом секторі півострова на сезон 2011 року. У новому курортному сезоні відпочинок в Криму трохи подорожчає в гривнях. Про це заявив заступника міністра курортів і туризму автономії, начальник управління фінансів, економічного аналізу та прогнозування Микола Маринов. Істотне пояснення: зростання цін можливе лише на рівень інфляції - не більше ніж на 5%.

Також заступник міністра зазначив, що, в порівнянні з відпочинком в російському Сочі, в українському Криму відпочивати на 30% дешевше. За його словами, тутешні ціни значно поступаються турецьким і єгипетським. Над рівнем та різноманітністю сервісу, рекламою турвозвожностей півострова ще багато роботи, але у Криму є незаперечний козир - тутешні готелю включають у вартість турпакета багато додаткові послуги, зокрема якісний санаторно-курортне лечніе, що привертає, в тому числі, тих же сусідів турків.

Микола Маринов також стверджує, що в майбутньому курортному сезоні в Криму приїде на 15% більше туристів, ніж торік, і їх кількість нарешті досягне 6 мільйонів.
27 января 2011, 12:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт