» Отдых » Новости туризма

Київський девелопер обіцяє розпочати будівництво готелю Sofitel цього року

    всего 84291 отеля

Київський девелопер обіцяє розпочати будівництво готелю Sofitel цього року

У 2011 році компанія XXI століття вважає пріоритетним для себе реалізацію проектів з будівництва торгової нерухомості в Києві, а також будівництво 5-зіркового готелю Sofitel, тоді як реалізацію проектів у регіонах компанія розраховує почати не раніше 2013 року.

Про це повідомив новий виконавчий директор компанії Олег Салмін.

Як розповіла Корреспондент. biz Юлія Стельмах, аналітик Foyil Securities, компанія продовжує зазнавати збитків. Холдинг XXI Century Investments повідомив про скорочення чистого збитку на 16,5% до 34,5 млн дол в I півріччі 2010 року, а чиста виручка компанії склала всього 5,6 млн дол Сукупні активи компанії склали 410 млн дол, що на 7,3% менше, ніж роком раніше, тоді як чисті активи склали 81500000 дол

Новий мажоритарний акціонер і виконавчий директор компанії Олег Салмін стверджує, що компанія повернеться на докризовий рівень в 2013-2015 роках, коли в Україні повинна пожвавитися будівельна діяльність.

Як повідомлялося, Лондонська фондова біржа відновила торги акціями компанії XXI Century Investments, дочірньої компанії девелопера XXI століття, після вдалої реструктуризації облігацій вартістю 175 млн доларів. Утримувачі паперів отримають 30,84% у капіталі компанії.

Нагадаємо, що в Києві планують розпочати будівництво п'ятизіркового готелю Sofitel на перетині вул. Лютеранська і Круглоуніверситетська, в декількох хвилинах ходьби від Хрещатика і Бессарабської площі столиці, до другого кварталу 2011 року.

Влітку 2007 року XXI Century Investments повідомляв про наявність домовленості з французькою Accor Group про управління готелем Sofitel, яка буде побудована в Києві.

До складу готелю увійдуть 292 комфортабельних номери, 2 ресторани та 2 бари з обідніми терасами, двоповерховий фітнес-клуб, бальний зал, кімнати для переговорів, ділових зустрічей, конференцій і торжеств, а також паркінг на 73 машиномісця.
28 января 2011, 11:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт