» Отдых » Новости туризма

Україні загрожує виключення з УЄФА

    всего 84291 отеля

Україні загрожує виключення з УЄФА

Сьогодні, 28 січня, на Виконкомі УЄФА було розглянуто питання щодо листа FIFA у Федерацію футболу України (ФФУ) від 24 січня, в якому йдеться про втручання представників органів влади у діяльність національної асоціації.

Виконавчий комітет УЄФА підтримав позицію FIFA, яка повністю відповідає положенням статті 7 Статуту УЄФА.

УЄФА направив лист у ФФУ з вимогою вжити "необхідних конкретних заходів та надати відповідне підтвердження, що даний процес припинений".

"З метою виключити непорозуміння, пояснюємо, що дискваліфікація Федерації футболу України призведе, крім іншого, до того, що клуби, які представляють ФФУ, не зможуть брати участь в змаганнях під егідою УЄФА, як і національні збірні України не зможуть змагатися в турнірах УЄФА", - йдеться в заяві Європейського футбольного союзу.

Додатково, у листі УЄФА до ФФУ повідомляється про те, що "Виконавчий комітет УЄФА одностайно вирішив, що у разі призупинення членства ФФУ в складі FIFA проведення фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року в Україні стане недоцільним".

Як превентивний захід УЄФА вирішив визначити збірну України в групу із шести, а не п'яти команд при жеребкуванні відбірного циклу Чемпіонату Європи-2013 серед молодіжних команд в четвер, 3 лютого. Таким чином, у разі дискваліфікації ФФУ та автоматичного виключення збірної України з турніру в календар матчів будуть внесені мінімальні зміни.

Нагадаємо, що раніше FIFA дала офіційну відповідь на лист першого віце-президента ФФУ Сергія Стороженка, в якому той повідомляв про бажання більшості колективних членів Федерації футболу України ініціювати відставку Григорія Суркіса з посади президента.

У своїй заяві FIFA не підтримала бунтівників, угледівши в їх діях тиск ззовні, а також пригрозила Україні припинити її членство в лавах організації.
28 января 2011, 14:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт