» Отдых » Новости туризма

У Нью-Йорку відкрився Музей КДБ

    всего 84291 отеля

У Нью-Йорку відкрився Музей КДБ

Музей, присвячений історії та діяльності Комітету державної безпеки СРСР, відкрився на Манхеттені в Нью-Йорку. В основу експозиції KGB Spy Museum лягла колекція предметів і документів емігранта з Прибалтики Юліуса Урбайтіс, яку він збирав 30 років.

Урбайтіс і його дочка Агне стали кураторами нового музею, повідомляє New York Times. Власники музею віддали перевагу зберегти анонімність.

Відвідувачі KGB Spy Museum побачать робоче місце офіцера КДБ: його стіл, лампу, документи, набір справжніх печаток і інтерактивний експонат - стілець для допитів. До експозиції увійшли колекція агітаційних плакатів, телефонна станція 1928 року, оператор якої був таємним співробітником НКВС, шпигунські камери і маскують пристрої, незвичайну зброю і навіть справжні двері камер спецізоляторі КДБ.

Музей розташований за адресою 245 West 14th Street і працює з 10:00 до 20:00. Вартість квитків - $ 25. Екскурсія з гідом обійдеться в $ 43,99. У 2014 році сім'я Урбайтіс відкрила музей "Атомний бункер" в литовському Каунасі.
23 января 2019, 14:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт