» Отдых » Новости туризма

Британський сайт назвав п'ять найбільш незвичайний готелів

    всего 84291 отеля

Британський сайт назвав п'ять найбільш незвичайний готелів

Популярний міжнародний сайт з пошуку авіаквитків Skyscanner назвав п'ять найбільш незвичайних готелів у світі.

У 2010 році в шведській Лапландії відкрився Treehotel - готель, номери якого розташовані на деревах. Ідея побудувати такий готель виникла у шведської чети Ліндвалей після перегляду фільму Tradalskaren (Любитель дерев) про трійцю друзів, які вирішили проміняти звичне життя в місті на існування в лісі. Так недалеко від села Харадс на півночі Швеції з'явився готель, номери якого підвішені на деревах на висоті чотирьох-шести метрів. Один з них являє собою дзеркальний куб, інший створений за образом і подобою гнізда з гілок, а в січні відкриється номер, схожий на застряглу серед дерев літаючу тарілку. У створенні готелю брали участь провідні архітектори Скандинавії, тому кожна кімната тут - витвір мистецтва. Номери коштують від 425 доларів за ніч.

У США розташований готель Jules Undersea Lodge. Слово Жюль в назві готелю відсилає до знаменитого письменника-фантаста - як і концепція готелю. Щоб провести тут ніч, спочатку доведеться одягатися в водолазний костюм і опуститися на глибину 6,5 метра - Jules Undersea Lodge стоїть на морському дні. Незважаючи на скромні розміру готелю, тут є все необхідне - вітальня, дві спальні, кухня з мікрохвильовою піччю, холодильником і телевізором. Знаходиться він в "дайверській Мецці", біля острова Кі-Ларго у Флориді, тому нескладно уявити, якою тут відкривається вид з вікна. Вартість проживання - від 400 доларів за ніч.

Готель Dockside Crane Hotel в Нідерландах для любителів індустріальної романтики розташований у портовому вантажному крані. Дизайнери, які брали участь у створенні проекту, потрудилися на славу, перетворивши не саму простору металеву коробку в досить симпатичне житло. Піднятися в єдиний номер цього готелю можна на ліфті, на ньому ж вранці доставляють сніданок. За ніч в порту доведеться викласти від 400 доларів.

Болівійська готель Palacio de Sal побудована з солі, причому з цього матеріалу зроблені не тільки стіни і підлогу, але і меблі. Palacio de Sal знаходиться на березі солончака Уюні - найбільшого в світі висохлого соляного озера, тому проблем зі будматеріалом при створенні цього готелю не було. Постояльцям дозволяється робити все, що їм заманеться, за винятком однієї речі - лизати стіни. Дістатися до готелю можна, купивши авіаквиток до Ла-Паса, а ніч у соляній кімнаті коштує від 100 доларів.

Готель Nicolle Tower - вежа в неоготичному стилі, побудована 1820-і роки недалеко від берега на острові Джерсі в протоці Ла-Манш. Колись вона була заміським будинком заможного джентльмена, який влаштував на першому поверсі затишну вітальню. Під час німецької окупації у вежі з'явився ще один поверх, з якого можна оглядати околиці і сьогодні, благо, що дозволяє її висота - 49 метрів. Розрахована ця триповерховий готель на двох чоловік, а провести ніч в ній коштує від 400 доларів.
21 декабря 2010, 16:37





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт