» Отдых » Новости туризма

Снігопади та холоди зупинили транспортну систему Європи

    всего 84291 отеля

Снігопади та холоди зупинили транспортну систему Європи

У понеділок, 20 грудня, рух транспорту в багатьох європейських країнах залишається паралізованим через снігопади і морози.

Через погодні умови закриті аеропорт Хітроу в Лондоні, аеропорти Франкфурта та Амстердама і аеропорт Руассі Парижі. У Франкфурті скасовано 600 рейсів з 1300.

Снігопад порушив також і залізничне сполучення. Потяги у всій Німеччині приходять з великим запізненням або скасовуються. Крім того, через великий попит важко купити квитки.

Комунальні служби попереджають водіїв утриматися від поїздок через ожеледицю. На деяких автотрасах лежить 20-сантиметровий шар снігу.

У Великобританії температура в деяких районах знизилася до 20 градусів морозу, і тривають снігопади. Після перерви аеропорти Гетвік в Лондоні, Единбурзі та Саутгемптоні відновили роботу в обмеженому режимі. У центральних районах країни порушено залізничне сполучення.

 

Через складні погодні умови скасовано частину поїздів Євростар з Лондона до Парижа і з Лондона до Брюсселя. Продаж квитків на Євростар припинено до 24 грудня.

У Парижі близько 3000 пасажирів були змушені провести ніч в аеропорту Руассі. На півночі країни в Нормандії порушено залізничне сполучення. Через снігопад на північному сході країни 5 тис. будинків залишилися без електрики.

За прогнозами синоптиків, негода триватиме в Європі до кінця тижня.
20 декабря 2010, 09:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт