» Отдых » Новости туризма

Внуково обіцяє зберегти більшість рейсів на час ремонту смуги

    всего 84291 отеля

Внуково обіцяє зберегти більшість рейсів на час ремонту смуги

Аеропорт Внуково розраховує зберегти у себе більшість рейсів на період реконструкції перетину злітно-посадкових смуг, запланованого орієнтовно на квітень-травень. Залишається на цей час в строю ділянку смуги має довжину в 2140 метрів, що достатньо для більшості літаків, що експлуатуються літаючими з Внуково компаніями. Зокрема, ця смуга зможе прийняти Airbus A320 і А319, Boeing 737-500, Ту-204 і більш дрібні літаки.

Проблема, на думку директора аеропорту Василя Александрова, може полягати лише в кваліфікації пілотів - їм буде потрібно садити літаки точно в самому початку смуги. У рік, за словами директора, у Внуково відбувається близько десятка викотився літаків за межі смуги через неточності при приземленні.

Тим не менш деяким компаніям все ж доведеться перенести частину рейсів в інші аеропорти. Зокрема, це відноситься до далеких рейсів на Airbus A330 "Владивосток Авіа", рейсам ряду компаній на Ту-154 і деяких інших літаках. Можливо, частину рейсів буде відбуватися з меншою завантаженням.

Тим часом на що проходить в Москві виставці "Транспорт Росії" аеропорти Внуково і Шереметьєво підписали угоду про обслуговування вимушено перенесених рейсів сусіднього аеропорту по його звичайними тарифами. Це дозволить уникнути стрибка цін в збійних ситуаціях. Угода безстроково і буде поширюватися на всі інші випадки, включаючи посадки на запасний аеродром через метеоумови.
19 ноября 2010, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт