» Отдых » Новости туризма

La Gazzetta dello Sport: Перший матч біля керма збірної України Ліппі проведе 9 лютого

    всего 84291 отеля

La Gazzetta dello Sport: Перший матч біля керма збірної України Ліппі проведе 9 лютого

Авторитетне міланське видання La Gazzetta dello Sport розповсюдило подробиці женевської зустрічі президента ФФУ Григорія Суркіса та італійського тренера Марчелло Ліппі (Marcello Lippi).

За інформацією La Gazzetta dello Sport, Ліппі зустрівся з українською делегацією в тризірковому готелі Ramada Encore. ФФУ замовила декілька квитків на матч для спеціальних гостей, серед яких був і Ліппі, в чому всі могли переконатися під час телевізійної трансляції матчу.

Видання відзначає, що Ліппі був у захваті від проектів Суркіса і дуже серйозно розглядає пропозицію від ФФУ. Він пообіцяв дати відповідь найближчим часом.

Також повідомляється, що дебют Ліппі на новій посаді відбудеться 9 лютого 2011 року на турнірі на Кіпрі, а на 29 березня намічається товариський матч між Україною та Італією. З приводу українського футболу Ліппі отримав позитивні рекомендації від П'єрлуїджі Колліни, який займається суддівством в Україні. Тренер також бачить в Андрієві Шевченку свого неформального помічника.

Раніше Григорій Суркіс спростовував інформацію про можливе призначення італійця і навіть заявив, що Юрій Калитвинцев, швидше за все, продовжить роботу зі збірною після зимових канікул.

Схоже, лише час розсудить, хто в даній ситуації правий, пролазливі італійські журналісти або обережний Григорій Суркіс.
19 ноября 2010, 13:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт