» Отдых » Новости туризма

Валь-Торанс відкриває сезон 20 листопада

    всего 84291 отеля

Валь-Торанс відкриває сезон 20 листопада

Французький гірськолижний курорт Валь-Торанс першим з восьми курортів Трьох долин відкриє кілька своїх схилів вже 20 листопада. У перший уїк-енд його роботи лижники зможуть кататися на приблизно 22 кілометрах трас. Будуть запущені сім підйомників - два кабінних, два крісельних і три бугельних.

У дні відкриття всі бажаючі зможуть безкоштовно протестувати катання на самому новому гірськолижному і сноубордному обладнанні від 15 провідних спортивних брендів. Також буде працювати льодовий автомобільний трек імені Алана Проста, що дає можливість спробувати свої сили в екстремальному катанні на автомобілі по льоду.

Крім того, гості курорту Валь-Торанс можуть стати свідками встановлення на легендарній канатній дорозі Cime Caron двох нових кабін: кожна важить 22 тонни, вміщує 150 чоловік і забезпечує повністю панорамний вид зсередини. 19 листопада їх доставлять сюди з Швейцарії. До основи підйомника кабіни підкат на спеціальних полозах. Канатна дорога Cime Caron піднімається на висоту 3200 метрів.

Зараз у Валь-Торанс глибина снігу досягає 40 см у підніжжя курорту і 70 см - на вершинах гір. Так як снігопади в Альпах продовжуються, то відкрити курорт повністю передбачається вже в найближчі дні. Закінчення гірськолижного сезону в Валь-Торанс намічено на 8 травня 2011 року.

Валь-Торанс, який входить до складу Труа-Валле (Les 3 Vallees, Три долини), знаходиться на висоті 2300 метрів. За результатами сезону 2009/2010 його відвідало 5168 гірськолижника з Росії - це десяте місце в числі п'ятдесяти найпопулярніших альпійських курортів.
19 ноября 2010, 13:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт