» Отдых » Новости туризма

Готель Shangri-La в Парижі готується приймати гостей

    всего 84291 отеля

Готель Shangri-La в Парижі готується приймати гостей

У грудні відбудеться довгоочікуване відкриття готелю Shangri-La в Парижі, будівництво якого почалося ще в 2007 році. Готель розташований в самому серці французької столиці, в престижному XVI окрузі Парижа на авеню д'Йена (d'Iena), недалеко від палацу Шайо (Chaillot) і Ейфелевої вежі. Готель стала першим проектом Shangri-La в Європі.

Готель розмістився в історичному палаці принца Ролана Бонапарта (внучатого племінника Наполеона Бонапарта), побудованому в 1896 році. До послуг гостей буде 81 номер, в тому числі - 27 сьютов, інтер'єри яких, виконані в стилі ампір, розроблені дизайнером П'єром-Івом Рошона. Гостям припаде до душі поєднання імперської розкоші з сучасним комфортом. Просторі ванні кімнати оброблені мармуром і обладнані великими ваннами, душовими кабінами і підлогою з підігрівом. З вікон готелю відкривається захоплюючий вид на визначні пам'ятки міста - Ейфелеву вежу, собор Сакре-Кер, Будинок інвалідів, Великий палац і собор Нотр-Дам.

До послуг гостей будуть також 16-метровий басейн з природним денним освітленням і виглядом на зимовий сад, spa-і фітнес-центри, бар, ресторан французької та кантонской кухні, говориться на сайті готелю. Вартість проживання в готелі поки не називається.
19 ноября 2010, 15:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт