» Отдых » Новости туризма

В одному з італійських готелів з'явилися кімнати в стилі Барбі

    всего 84291 отеля

В одному з італійських готелів з'явилися кімнати в стилі Барбі

В італійському місті-курорті Кортіна-д'Ампеццо в готелі Grand Hotel Savoia з'явилися номери люкс, оформлені в стилі іграшкових будиночків для ляльок Барбі.

Як повідомляє Il Giornale, в кімнатах встановлені ліжка, шафи, дзеркала, дивани та інші предмети інтер'єру (переважно рожевого кольору), відтворені за іграшковим зразкам.

За словами архітектора, який розробив інтер'єр кімнат, спальні в стилі Барбі стали втіленням мрій кожної дівчинки про те, щоб відчути себе справжньою лялькової красунею і побувати в іграшковому будиночку.

Орендувати ляльковий номер в готелі можна буде, починаючи з грудня, коли на курорті відкриється зимовий сезон. У яку суму обійдеться перебування в такому номері, не уточнюється. Очікується, що готель оголосить ціну за ніч у кімнаті Барбі пізніше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відвідувачі Берлінського музею сучасного мистецтва можуть за 1 000 євро ($ 1. 400) забронювати і провести ніч у готелі - мухоморі художника Карстен Хеллера.
19 ноября 2010, 17:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт