» Отдых » Новости туризма

Минулий туристичний сезон для Чорногорії був успішним

    всего 84291 отеля

Минулий туристичний сезон для Чорногорії був успішним

За попередніми оцінками уряду Чорногорії, до кінця року країну відвідають понад мільйон гостей. У ці дні тут відпочивають 3400 туристів, що на 10% більше показників того ж періоду минулого року.

Дохід від туризму в цьому році, за прогнозами фахівців, складе 620 мільйонів євро, що приблизно на 1% перевищить результати 2009 року. За 2011 рік туристична сфера планує заробити 654 000 000 євро (+5% до колишніх показників), повідомляє "Все про Чорногорії". Кількість ночівель в 2011 році, імовірно, зросте на 3%.

Протягом 2010 року 25% гостей Чорногорії приїхали з країн Євросоюзу. Аеропорти Чорногорії зареєстрували більший пасажиропотік. Зокрема, в Подгориці зростання числа авіапасажирів склав 47%. За даними управління поліції, також збільшилася кількість перетинів наземного кордону. За рік у країні було побудовано 13 нових готелів, і безліч вже наявних пройшли реконструкцію.

У наступному році, як повідомили в уряді, буде продовжена діяльність по просуванню Чорногорії в якості унікального високоякісного туристичного напрямку, а також щодо створення сприятливих умов для інвестицій в галузь.
19 ноября 2010, 14:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт