» Отдых » Новости туризма

В Естонії відкрита садиба - полярний музей

    всего 84291 отеля

В Естонії відкрита садиба - полярний музей

Нещодавно в Естонії була відкрита "Полярна миза". На її першому поверсі знаходиться експозиція, що розповідає про історію колишніх власників, а в підвалі відвідувачі зможуть познайомитися з полярним світом.

В Естонії і Інгерманландії мизой називають маєток - окремо вартісну садибу з господарством. Перший поверх панського будинку нового музею відтворює обстановку кінця XIX століття, коли тут жило сімейство фон Толлі. Найвідомішим представником цієї династії є Едуард фон Толль - геолог і відважний арктичний дослідник, який пропав без вісті в 1902 році в спробах знайти легендарну землю Саннікова.

Крім того, сім'я пишається піхотним генералом російської армії графом Карлом Фрідріхом фон Толлі, який склав кілька планів війни проти Наполеона.

Про все це, а також про інших членів цього дивного сімейства можна дізнатися в новому маєтку-музеї, повідомляє туристичний офіс Естонії.

Підвал ж цілком присвячений полярного світу, який досліджував Едуард фон Толль. Тут відвідувачів чекають білі ведмеді, які, якщо їх погладити, урчат, а також голку, в яку зможуть залізти юні туристи. За суднової каюті повзають пластикові павуки, а в полярній кімнаті під виття вовків можна пограти в сніжки і з'їхати з крижаної гірки.

Надалі в мизе планується відкрити "Модний салон XVIII-XIX століть", де кожен відвідувач зможе приміряти одяг того часу і відчути себе справжнім дворянином. Також всі бажаючі навчаться готичному письму.

"Полярна миза" Кукрузе знаходиться в повіті Іда-Вірумаа на північному сході Естонії. Його межі простягаються до Фінської затоки на півночі, до річки Нарви на сході і Чудського озера на півдні. В околицях Кукрузе можна відвідати інші відреставровані садиби, а також замок Сангасте.
14 ноября 2010, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт