» Отдых » Новости туризма

Лондон названий самою гостинній столицею в Європі

    всего 84291 отеля

Лондон названий самою гостинній столицею в Європі

Згідно з результатами дослідження, підготовленого і проведеного туристичним департаментом французького регіону Іль-де-Франс (Ile de France) і опублікованого в рамках виставки World Travel Market, що почалася в Лондоні, британська столиця є самою гостинній в Європі.

З шести європейських столиць, розглянутих у дослідженні, Лондон був визнаний експертами найбільш зручним для мандрівників. Таксі, автобусні тури і туристичні офіси в центрі міста - все це в Лондоні краще, ніж в інших містах.

Незважаючи на те, що страйки працівників лондонського метро трапляються все частіше, британська столиця була високо оцінена і в розділі "громадський транспорт", повідомляє Independent.

Проводили дослідження експерти, імена яких не розголошуються, вирушили з 24-годинним візитом до Лондона, Парижа, Мадрида, Амстердам, Рим і Берлін. Гостинність кожній із столиць оцінювалося по 11 категоріям. Перше місце посів Лондон, на другому опинився Париж, на третьому - Амстердам, на четвертому - Мадрид, п'яте зайняв Рим, а шосте дісталося Берліну.

Єдина категорія, в якій Лондон суттєво відстав від своїх конкурентів, - це музеї. Також низькі оцінки заробили туристичні служби в аеропортах і лондонські ресторани у вечірній час.
11 ноября 2010, 15:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт