» Отдых » Новости туризма

У Нью-Йорку через сильний снігопад оголошено надзвичайний стан

    всего 84291 отеля

У Нью-Йорку через сильний снігопад оголошено надзвичайний стан

Мер Нью-Йорка Майкл Блумберг оголосив про введення в місті надзвичайного стану, у зв'язку з почався в ніч на середу сильним снігопадом.

За даними мери Нью-Йорка, режим НС продовжиться як мінімум до вечора середи (раннього ранку четверга за київським часом).

Крім того, як повідомляє Національна метеорологічна служба США, холоди й снігопади, які паралізували південь США, пересунулися на північний схід і призвели до ДТП, скасуванням авіарейсів і оголошенню режиму НС у ряді районів.

Снігопад, що обійшов стороною Вашингтон у дні різдвяних канікул, на цей раз наздогнав і американську столицю. Сніг пішов у вівторок ввечері і призвів до помітного уповільнення руху на дорогах та скасування авіарейсів у столичних аеропортах. Така ж погода встановилася в сусідніх зі столичним округом Колумбія штатах Меріленд і Віргінія.

Міська влада, пам'ятаючи про снігопади минулого року і повної зупинки життя в місті на цілий тиждень, грунтовно підготувалися до зимової погоди. На великих магістралях на цей раз можна бачити снігоочисники і машини, посипати асфальт сіллю.

До снігопадам готуються Пенсільванія і Массачусетс. У Бостоні в середу у зв'язку з очікуваннями снігопадом будуть закриті державні школи, а у Філадельфії оголошений режим надзвичайного стану, що дозволяє місцевим властям виділяти додаткові ресурси на боротьбу з негодою.

Також, за даними відомства, на даний момент в 30 штатах діють попередження про важких погодних умовах. У Луїзіані, Алабамі, Джорджії, Північній Кароліні і Південній Кароліні зберігається режим ЧП. У цих штатах заборонено рух по деяких відрізкам магістралей, в аеропортах скасовуються рейси, також відзначаються перебої в роботі пошти: поштова служба UPS не працювала у вівторок ні в Північній, ні в Південній Кароліні, ні в Джорджії, ні в Алабамі. Поштова служба США ледве змогла обслужити половину своїх клієнтів в штаті Джорджія і в районі головного мегаполісу американського Півдня - Атланти.

Авіакомпанія Delta скасувала у вівторок приблизно 1,7 тисячі рейсів і скасує близько 800 в середу. Всі американські авіакомпанії закликають пасажирів, перш ніж виходити з дому, перевіряти статус своїх рейсів.

У всіх охоплених негодою штатах почастішали випадки аварій на дорогах. Дорожня поліція закликає автомобілістів до максимальної пильності і просить не сідати за кермо без необхідності.

Нагадаємо, в кінці 2010 року сильні снігопади і крижані дощі, що обрушилися на східне узбережжя Сполучених Штатів, викликали хаос на дорогах і призвели до скасування сотень авіарейсів.
12 ноября 2010, 10:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт