» Отдых » Новости туризма

Google змушений підвищити зарплату своїм працівникам через конкуренцію на ринку

    всего 84291 отеля

Google змушений підвищити зарплату своїм працівникам через конкуренцію на ринку

Компанія Google з січня 2011 року підвищить на 10% зарплату всім своїм співробітникам через жорстку конкуренцію на ринку.

Як пише The Wall Street Journal з посиланням на джерела, близькі до компанії, корпорація, в якій працюють 23 тис людей, таким чином вирішила боротися з відтоком кадрів.

Видання повідомляє, що генеральний директор Google Ерік Шмідт відправив своїм співробітникам листи по електронній пошті з новиною про підвищення зарплат, у якому відзначив, що компанія хоче бути впевненою, що її співробітники отримують гідну винагороду за свою роботу.

"Ми як і раніше хочемо залучити кращих людей в Google", - зазначив Шмідт у своєму листі.

Як відзначає газета, своїм головним конкурентом Google вважає Facebook, тому що близько 10% співробітників соціальної мережі раніше працювали саме в Google. Крім того, американське видання наголошує, що останнім часом багато компаній з Кремнієвої долини переманюють працівників інтернет-корпорації.

У свою чергу The Los Angeles Times повідомляє, що працівників Google також очікує бонус на честь різдвяних свят в розмірі однієї тисячі доларів готівкою.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Шмідт зазначив, що Apple можна назвати "шановним конкурентом" Google, а Facebook - компанією, яка робить відмінну роботу на ринку соціальних мереж, але все ж головним конкурентом Google є не вони, а новий пошуковик, у минулому році запущений софтверним гігантом.

"Хоча в сферу наших інтересів входить далеко не тільки пошук, саме він є найважливішим. Ми не вважаємо, що Facebook або Apple становлять конкурентну загрозу нашому бізнесу. Безсумнівно, нашим конкурентом є Bing. Це добре організований і висококонкурентний пошуковий сервіс", - зазначив глава Google.

Крім того, в глобальному рейтингу найбільш привабливих роботодавців 2010 року, складеному компанією Universum, перше місце, як і в минулому році, зайняла компанія Google.
10 ноября 2010, 14:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт