» Отдых » Новости туризма

Знижкова акція Трансаеро виявилася фікцією

    всего 84291 отеля

Знижкова акція Трансаеро виявилася фікцією

фікція виявилася анонсована авіакомпанією "Трансаеро" знижкова акція для подорожуючих вдвох на деяких нових рейсах. Як з'ясувалося після дзвінка в call-центр перевізника і сорокахвилинною очікування з'єднання з оператором, знижка другому пасажирові надається тільки в тому випадку, якщо перший пасажир купив квиток не у звичайний економклас, а в півтора-два рази дорожчий так званий "преміальний економічний" клас. Таким чином, в результаті воспользовавшиеся "акцією" пасажири заплатять приблизно стільки ж або навіть більше, ніж купили два звичайних квитка економ.

На сайті авіакомпанії про цю "незначною" подробиці нічого не повідомляється. Нагадаємо, що 8 листопада "Трансаеро" опублікувала повідомлення, в якому без жодних застережень і умов стверджувалося, що квиток другого пасажира буде коштувати 45 рублів або 1 євро без урахування зборів. Як з'ясував Travel. ru, на сайті перевізника ці квитки недоступні. 9 листопада компанія внесла зміни до повідомлення - спочатку з'явилася вказівка, що квитки можна придбати тільки в офісах "Трансаеро" або в агентів, а ввечері список напрямків несподівано поповнився ще одним - нью-йоркським. На цій лінії мінімальна ціна двох квитків звичайного економкласу становить 38 588 рублів, а орієнтовна мінімальна вартість двох квитків по "акції" в преміальному економклассе - 46801 рубль. При цьому купити другий "знижковий" квиток на дитину неможливо в принципі.
09 ноября 2010, 23:57





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт