» Отдых » Новости туризма

Для російського гібридного автомобіля вибрали назву Е

    всего 84291 отеля

Для російського гібридного автомобіля вибрали назву Е

ТОВ Міський автомобіль, спільне підприємство групи Онексім підприємця Михайла Прохорова і ВАТ Яровит Моторс, буде продавати розроблений гібридний автомобіль під брендом Є.

Про це повідомив на презентації бренда гендиректор Яровит Моторс Андрій Бірюков.

"Мені б хотілося, щоб його (автомобіль) називали е-мобіль. Ми спокійно поставимося до будь назвою, головне, щоб воно несло емоції", - сказав Бірюков.

Міський автомобіль на 51% належить компанії Яровит, а на 49% - групі Онексім відомого бізнесмена Михайла Прохорова. Влітку Прохоров заявив, що має намір розвивати проект унікального гібридного автомобіля, який буде екологічним, дешевим у виробництві і коштувати менше десяти тисяч доларів.

Розповідаючи про свій проект, Прохоров говорив, що виробництво цього автомобіля буде максимально спрощено - замість шести тисяч деталей, як в звичайному автомобілі, ця машина буде складатися з 400 поєднуваних між собою блоків. Така схема дозволить об'єднати в одному місці виробництво, сервісну станцію і магазин.

Нагадаємо, 12 жовтня, група Онексім представила перші зображення двох гібридних автомобілів - прототипів міського хетчбека і компактного кросовера.
09 ноября 2010, 19:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт