» Отдых » Новости туризма

23 грудня потрапити в Сочі по залізниці буде складно

    всего 84291 отеля

23 грудня потрапити в Сочі по залізниці буде складно

Російські залізниці обмежать 23 грудня повідомлення з чорноморськими курортами району Сочі і Туапсе. Це пов'язано з заміною моста біля станції Кривенківське в 20 кілометрах на північ від Туапсе. У цей день по курортній лінії пройдуть лише кілька поїздів, серед яких не буде ні одного з центральних регіонів країни.

У бік Сочі і Адлера 23 грудня можна буде доїхати лише двома нічними складами - № 642 з Ростова-на-Дону і № 679 з Владикавказа. Обидва цих складу відправляться в шлях ввечері 22 грудня, і бажаючим все ж потрапити на узбережжі залізницею можна порадити приїхати в Ростов чи Армавір і пересісти там на один з цих поїздів. Ще один варіант - дістатися до раннього ранку 23 грудня до Краснодара, звідки доїхати до моря можна на експрес-електричках (відправлення з Краснодара в 7. 45). Слід мати на увазі, що купити на них квитки за межами Північно-Кавказької залізниці неможливо.

Зворотно з Адлера в цей день відправляться три склади - вищезгадані ростовський і Владикавказький, а також поїзд № 310 в Воркуту. Також можна буде дістатися до вечора електричками до Краснодара. Альтернативними варіантами залишаються літаки, а також автобуси по гірському серпантину. Місцеві звичайні і експрес-електрички лінії Туапсе - Сочі - Адлер будуть ходити в цей день за звичайним розкладом. 24 грудня графік руху дальніх поїздів буде відновлений.
09 ноября 2010, 23:52





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт