» Отдых » Новости туризма

Авіанова вибирає нові напрямки польотів

    всего 84291 отеля

Авіанова вибирає нові напрямки польотів

Бюджетна авіакомпанія "Авіанова" розглядає як потенційних нових напрямків польотів, серед іншого, маршрути з Москви в Сургут, Тюмень і Мінеральні Води. Згідно з'явився на сайті Шереметьєво ориентировочному графіком, теоретично вони можуть бути відкриті вже в нинішньому зимовому розкладі, проте поки це не підтверджено. Особливо сумнівним виглядає початок польотів в найближчі місяці в Мінеральні Води, аеропорт яких досі не сертифікований для прийому Airbus A320, на яких літає "Авіанова".

Сам перевізник не підтвердив наявність цих планів. "Дана інформація не відповідає дійсності. В 2011 році ми плануємо поповнення флоту і розвиток нашої маршрутної мережі. Однак поки ми не готові оголосити конкретні нові напрямки. Ми розглядаємо багато аеропортів, але все залежить від тих умов і якості обслуговування, які будуть нам запропоновані" , - заявили в компанії.

Попередньо, польоти в Тюмень передбачаються щоденними і можуть бути відкриті в січні, на інших двох маршрутах спочатку планується частота в чотири рейси на тиждень. Маршрут в Сургут може з'явитися в розкладі в грудні, в Мінеральні Води - не раніше лютого. Ймовірно, що темпи відкриття нових напрямків будуть залежати від термінів і масштабів надходження чергових літаків. Зараз "Авіанова" має п'ятьма Airbus A320, якими обслуговує два десятки маршрутів.
09 ноября 2010, 23:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт