» Отдых » Новости туризма

Укрзалізниця запевняє, що не має наміру підвищувати ціни на квитки

    всего 84291 отеля

Укрзалізниця запевняє, що не має наміру підвищувати ціни на квитки

Укрзалізниця зараз не розглядає питання про підвищення вартості перевезення пасажирів, заявив заступник генерального директора держкомпанії Леонід Лобойко.

"Питання про підвищення вартості квитків для пасажирів на сьогодні не стоїть", - сказав, зокрема, він. Однак при цьому чиновник не виключив можливості упорядкування пасажирських тарифів: "ми хочемо, щоб восторжествувала справедливість, і думаємо, як зробити ціну на нижню полицю трохи вище, а на верхню - трохи нижче".

"Ціна проїзду у вагоні з кондиціонером і без зараз теж однакова. Це називається упорядкування тарифікації, ми над цим працюємо. Але це ще не означає, що воно вже у дії", - сказав Лобойко.

Нагадаємо, що 3 листопада генеральний директор Укрзалізниці Михайло Костюк заявив, що тарифи на залізничні перевезення вантажів необхідно переглядати. За його словами, українські тарифи приблизно на 20% нижче, залежно від вантажу, ніж тарифи сусідніх з Україною країн, а це перешкоджає створенню умов для стимулювання закупівлі свого рухомого складу приватними підприємствами.

Що стосується тарифів на пасажирські перевезення, то Костюк зазначив, що на сьогодні необхідно максимально утримати рівень цих тарифів, проте на окремі види перевезень можна переглядати.
09 ноября 2010, 20:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт