» Отдых » Новости туризма

Єврокомісія рекомендувала надати Чорногорії статус кандидата в ЄС

    всего 84291 отеля

Єврокомісія рекомендувала надати Чорногорії статус кандидата в ЄС

Єврокомісія рекомендувала надати Чорногорії статус країни-кандидата в члени Євросоюзу.

При цьому єврокомісар з розширення ЄС Штефан Фюле зазначив, що Єврокомісія порахувала передчасним надання статусу кандидата в члени ЄС для Албанії.

Відзначимо, що Чорногорія подала заявку на членство в ЄС у середині грудня 2008 року. 1 травня Чорногорія отримала статус асоційованого члена ЄС: угода про стабілізацію і асоціацію між цією країною і ЄС була парафована в жовтні 2007 року, але набула чинності лише в 2010 році.

Між тим, сьогодні були оприлюднені звіти по тому, яких успіхів на шляху до ЄС добилися всі балканські країни, Туреччина та Ісландія.

Говорячи про заявку Туреччини, Фюле зазначив, що процес приєднання Анкари втрачає імпульс через невирішені проблеми з Кіпром. Туреччина досі не відкрила доступ до своїх портів для Кіпру.

Єврокомісар також розповів про прогрес Косово. За його словами, Єврокомісія має намір почати переговори про лібералізацію візового режиму між ЄС і Косово.
09 ноября 2010, 19:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт