» Отдых » Новости туризма

Швидкого зростання міжнародного туризму в наступному році не очікується

    всего 84291 отеля

Швидкого зростання міжнародного туризму в наступному році не очікується

Згідно з дослідженням компанії Euromonitor International, представленому на що проходить в ці дні в Лондоні щорічній виставці World Travel Market, наступного року світовий туризм буде рости більш повільними темпами, ніж в даний час. Найбільш ймовірна причина - споживачі скоротять свої витрати через нестабільність економіки.

Світовий туристичний потік в 2011 році може збільшитися на 4%, у той час як у 2010-му приріст склав 5%, а в 2009-му спостерігалося зменшення потоку на 5%. Безробіття і приймаються урядами заходи з економії бюджету в 2011 році на 1% скоротять суми, які люди будуть готові витратити на відпустку. У нинішньому році зниження витрат не перевищувало 1%, тоді як в 2009 році цей показник майже досягав 5%, пише Bloomberg.

Одночасно в наступному році вартість авіаквитків може зрости на 2%. У 2010 році зростання цін у цій галузі склало 5%, а в 2009 році ціни на авіаперевезення падали більш ніж на 15%, йдеться в дослідженні.

Після дворічного зниження очікується невеликий, до 2%, підйом сфери готельного бізнесу. Однак ділові поїздки, рівень яких став відновлюватися в цьому році, не зможуть компенсувати зменшення числа особистих поїздок для відпочинку і подорожей, на частку яких припадає більшість витрат в галузі туризму.

У цьому році кількість подорожуючих англійців скоротилося на 10 мільйонів порівняно з 2008 роком, а Великобританія є однією з трьох країн (поряд з Німеччиною і США), жителі яких найбільше подорожують. Туристичні компанії покладають надії на нових клієнтів із середнього класу населення країн, що розвиваються, які допоможуть заповнити недолік туристів з Європи і Америки.
09 ноября 2010, 17:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт