» Отдых » Новости туризма

У Таїланді пройде фестиваль туристів - дайверів

    всего 84291 отеля

У Таїланді пройде фестиваль туристів - дайверів

З 13 по 14 листопада на тайському курорті Паттайя відбудеться фестиваль дайверів. У ньому візьмуть участь п'ять добре відомих дайверскіх центрів « Mermaid », « Wahoo », « Dive Indeed », « Innovative Diver » і « Dive Now », повідомляє місцева газета « Рattayadailynews ».

Про це урочисто на презентації оголосили мер Паттайї Іттхіпхон Кхунплим, президент паттайского відділення Департаменту туризму ( ТАТ ) Нитки Конгкрут і представник п'яти тайських елітних шкіл дайвінга Пітінанон Пхлусенгсатхіт.

Крім дайверів цих п'яти шкіл, у фестивалі для туристів передбачається участь близько 500 дайверів з інших країн, бажаючих поділитися своїм професійним досвідом і радістю заняття улюбленою справою. Учасники фестивалю будуть пропагувати таку дайверського активність, спрямовану на збереження навколишнього середовища, як збір підводного сміття, підводне фотографування і створення штучних коралових рифів, особливо навколо островів Лан і Крок.

По завершенні офіційної програми фестивалю будуть влаштовані феєрверки і відбудеться танцювальна вистава.
08 ноября 2010, 16:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт