» Отдых » Новости туризма

Російські регіони будуть самостійно розвивати туризм

    всего 84291 отеля

Російські регіони будуть самостійно розвивати туризм

Держдума і Рада Федерації Росії розширюють повноваження регіонів на місцях. Так найближчим часом глави регіонів і профільні комітети зможуть формувати регіональні програми розвитку туризму, направляти для включення в вищевказану програму свої туристські проекти, фінансувати їх як з регіонального бюджету, так і з федерального.

Як передає ІА «Дейта», дані можливості стануть доступні після того, як Рада Федерацій схвалить одноголосно прийнятий Держдумою Федеральний закон «Про внесення зміни до статті 26. 3 Федерального закону« Про загальні принципи організації законодавчих (представницьких) і виконавчих органів державної влади суб'єктів Російської Федерації » (в частині розширення повноважень органів державної влади суб'єкта Російської Федерації) »(проект № 282158-5).

Розгляд даного питання планується на пленарному засіданні 10 листопада. У той же день відбудеться «урядовий годину» на тему «Про заходи щодо реалізації державної політики в галузі розвитку внутрішнього і в'їзного туризму» за участю міністра спорту, туризму і молодіжної політики Російської Федерації Віталія Мутко.
08 ноября 2010, 16:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт