» Отдых » Новости туризма

Росіяни увійшли у п'ятірку лідерів серед покупців нерухомості на Сейшелах

    всего 84291 отеля

Росіяни увійшли у п'ятірку лідерів серед покупців нерухомості на Сейшелах

Росіяни увійшли у п'ятірку лідерів серед покупців нерухомості на Сейшельських островах поруч із громадянами ПАР і європейських країн - Італії, Франції та Великобританії.

Таку інформацію приводять місцеві ріелтори, повідомляє The New York Times з посиланням на дані директора компанії Premium Realty Жан-Поля Мореля.

"Точна кількість угод ріелтори не називають, проте, враховуючи невеликі розміри Сейшельських островів (їх населення - всього 90 тисяч), можна припустити, що це число невелике", - пише видання.

Згідно з даними, ринок нерухомості архіпелагу орієнтований на іноземців. "Для їх залучення були реалізовані кілька великих проектів курортної нерухомості. До числа таких належить, наприклад, проект Eden Island на штучному острові поряд з Мае (найбільший острів архіпелагу). Ціни в цьому комплексі починаються від $ 300 тисяч", - наголошується в повідомленні.

Як пише видання, у цілому по ринку вартість окремо поставлених будинків починається від $ 160 тисяч, ціни на мебльовані апартаменти з двома спальнями доходять до $ 640 тисяч. У преміальному сегменті вартість вілл може становити кілька мільйонів доларів.

Згідно з даними, на Мае вартість квадратного метра складає від $ 50 для віддаленого від пляжу земельної ділянки до $ 1500 для об'єктів на першій лінії. На другому за величиною острові Праслен ціни в середньому на 20% вище - завдяки близькості всієї нерухомості до океану.

"Глобальна кредитна криза фактично обійшов стороною Сейшели завдяки тому, що на островах не розвинена система іпотечного кредитування, а обсяги пропозиції досить незначні, говорить керівник компанії Realty Seychelles Вів'єн Расул. Тим не менш, ціни за останні кілька місяців знизилися на 5-7,5 % ", - пише видання.

Як зазначається в матеріалі, податки на купівлю нерухомості на Сейшельських островах досить високі і становлять у сукупності 17,5% від вартості об'єкта. Однак тут відсутня щорічний податок на утримання нерухомості.

Як повідомлялося раніше, найбільшою популярністю серед російських інвесторів користується купівля готелів, прибуткових будинків і торговельних центрів у Німеччині.
03 ноября 2010, 16:51





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт