» Отдых » Новости туризма

Пасажиропотік аеропорту Дубая виріс у вересні на 12,8%

    всего 84291 отеля

Пасажиропотік аеропорту Дубая виріс у вересні на 12,8%

За даними Управління цивільної авіації ОАЕ (GCAA), інтенсивність повітряного руху в Дубаї зросла у вересні поточного року на 12,8% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Відповідно із щомісячним звітом GCAA, загальний обсяг повітряного руху в ОАЕ у вересні поточного року склав 52693 польоту, по 1756 польотів в день.

Найбільш активним еміратом став Дубай, де у вересні було зафіксовано 24 068 польотів, польотів над еміратом - 11 674, в Міжнародному аеропорту Al Maktoum International - 7 вантажних польотів.

У вересні 2010 число пасажирів в Дубайському міжнародному аеропорту склало майже 4 млн. , у той час як за аналогічний період минулого року послугами аеропорту скористалося 3,1 млн. чоловік.

Такому зростанню сприяли авіакомпанія Емірейтс, яка збільшила частоту польотів з ключових напрямків, а також авіакомпанія flyDubai, географія польотів якої включає 26 напрямків.

Згідно Міжнародної ради аеропортів (Airports Council International) Дубайський міжнародний аеропорт знаходиться на 13 місці серед найбільш завантажених аеропортів світу. Однак за обсягом міжнародних перевезень він займає 6 позицію за пасажиропотоком і 4 місце по перевезенню вантажів.
03 ноября 2010, 16:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт