» Отдых » Новости туризма

Під час літньої Олімпіади ціни в лондонських готелях зростуть удвічі

    всего 84291 отеля

Під час літньої Олімпіади ціни в лондонських готелях зростуть удвічі

Під час літньої Олімпіади 2012 року ціни в готельному секторі британської столиці року подвояться і на цьому не зупиняться. З таким прогнозом виступив аналітик ринку «Rubicon».

Як попереджає компанія, що проводила дослідження поточної маркетингової інформації, краще синиця в руках, ніж журавель у небі. Іншими словами, погнавшись за довгим і навіть дуже довгим доларом або євро, які їм обіцяє на час Ігор колосальний попит на номери (їх в Лондоні близько 120 тисяч), готельєри ризикують випустити з рук довгострокові контракти з корпоративним бізнесом. А вони в цьому випадку обрушаться на цілих 80%, якщо брати в цілому літній період.

Не менш песимістично виглядають перспективи пакетних турів для зарубіжних туристів, до яких так звикли в Лондоні: їх число також різко піде вниз. При цьому туроператори висловлюють недвозначні побоювання, що дана ситуація взагалі залишить їх «без цін».

По суті, «Rubicon» в своїх оцінках спирається на вже мав місце прецедент. Мова йде про зимовій Олімпіаді у Ванкувері. Тоді компанія вивчала кон'юнктуру ринку протягом чотирьох місяців, хронологічно безпосередньо прилягають до світового спортивної події. Але і без оптимістичних прогнозів не обійшлося. На думку аналітиків, один переможець Олімпіади намітився вже сьогодні. Це передмістя центрального Лондона, куди туристи просто змушені будуть попрямувати в пошуках адекватних цін на готельне житло.
02 ноября 2010, 17:52





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт