» Отдых » Новости туризма

Головний банкір Греції закликає підвищити ціни і якість сервісу в туризмі

    всего 84291 отеля

Головний банкір Греції закликає підвищити ціни і якість сервісу в туризмі

У понеділок член правління Європейського центрального банку Джордж Провопулос сказав, що Греції потрібно підняти конкурентоспроможність своїх цін і почати конкурувати в плані поліпшеної якості для посилення становища туріндустрії, повідомляє «Dow Jones Newswires». [ ab]

Говорячи з головними представниками туризму, грецький банкір від Центрального Банку сказав, що за даними банку доходи туріндустрії з січня по кінець квітня впали на 7. 3%, незважаючи на те, що в'їзний турпотік до Греції виріс на 1. 5%.

«Греції необхідно стати більш конкурентоспроможною в плані цін, а також конкурувати в плані поліпшення якості», - зазначив Провопулос.

Він запропонував використовувати великий сектор державної нерухомості в регіонах в комерційних та туристичних цілях.

«Сьогоднішня криза в Греції може стати каталізатором для зміни економіки, підвищити конкурентоспроможність і дати країні процвітання у складі Єврозони» - додав банкір.

Він також попередив про те, що світова економіка може сповільнитися в 2011 році, а саме відновлення економіки стикається з низкою складних проблем. «Ми очікували відновлення світової економіки в 2010 році, враховуючи сучасні тенденції, цей процес сповільниться в 2011 році як в розвинених, так і в країнах, що розвиваються», - сказав Провопулос.

Він додав, що економіка Греції бореться з існуючим борговою кризою «на світовому тлі, що характеризується складними проблемами».

«Греції потрібен план розвитку узгоджений з відкоректованими громадськими коштами, в якому буде врахована структурна політика меморандуму Міжнародного фінансового фонду і Європейського Союзу він повинен направити серйозне послання іншим ринкам» - підкреслив банкір.
02 ноября 2010, 17:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт