» Отдых » Новости туризма

Російським туристам не на що витрачати гроші в Дубровнику

    всего 84291 отеля

Російським туристам не на що витрачати гроші в Дубровнику

Російські туристи хотіли б витрачати більше грошей, перебуваючи на відпочинку в Дубровнику, проте через відсутність там дорогих розваг і шопінгу їм доводиться їздити в сусідню Чорногорію, повідомляє «Slobodna Dalmacija».

З причини того, що в Дубровнику немає нічних клубів і магазинів класу люкс, хорватські гіди, які працюють з російськими туристами, кажуть, що зазвичай їх клієнти, провідні відпустку в Дубровнику, за покупками і розвагами їздять в Будву і Бечічі.
Статистка Дубровника показує, що в цьому році на півдні Хорватії побувало 23,500 росіян. Вони провели там близько 200,000 ночівель, це означає, що кожен турист пробув на узбережжі близько восьми днів, на три дні більше ніж у середньому по галузі.
Гід Гойко Красіч говорить, що сюди в основному приїжджають росіяни середнього класу, які мають хороший достаток.
На його думку погане авіасполучення між Дубровником і низкою великих російських міст зупиняє туристів від його відвідин. Рейси між Дубровником і Москвою і Єкатеринбургом діють тільки із середини червня до кінця вересня, в той час як з чорногорського Тівата літаки літають до Москви цілорічно, включаючи зимовий час, пише газета «Slobodna Dalmacija».
02 ноября 2010, 16:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт