» Отдых » Новости туризма

Третина британських турфірм збанкрутує до кінця цього року

    всего 84291 отеля

Третина британських турфірм збанкрутує до кінця цього року

Третина туристичних компаній Великобританії продовжує терпіти втрати, поки економіка виходить із кризи, повідомляється в маркетинговому аналізі Plimsoll.

Аналіз Plimsoll пророкує сплеск невдач у британських турфірм в період Нового Року, а потім серію злиттів.
У звіті розглядалося 779 провідних туристичних фірм Великобританії, 178 з яких завершують в цьому році свою діяльність через фінансові труднощі. Девід Петтісон, автор звіту, сказав: «Протримавшись у важкі часи, багато з цих борються за існування туркомпаній розходяться з часом, їх чекає поразка, якщо тільки не наступить значне відновлення. На жаль, багато з них занадто слабкі, щоб продовжувати роботу, до того ж Новий Рік буде супроводжуватися зростанням невдач. Зі зворотного боку їх вихід призведе до сприятливого зниження конкуренції для решти компаній ». Петтісон виділив 416 компаній, які підтвердили свій успіх, незважаючи на важкі умови.
«Ці компанії виведуть індустрію з кризи з використанням ряду розумних придбань, це допоможе утримати успіх. Занадто багато компаній бореться за попит вихідного дня, схоже, неминуче будуть мати місце злиття і поглинання компаній. Подальша консолідація необхідна для того, щоб розсортувати залишилися «старі» компанії. У 2011 році «старі дерева» повинні бути вирубані », - вважає Петтісон.

У звіті також наводиться 126 компаній-невдах, все ще функціонують на ринку, які втрачають гроші другий або третій рік поспіль.
«У той час як інші прийняли нехай болючі, але необхідні рішення перейти на нижню планку, ці відчайдушні компанії продовжують незважаючи ні на що прагнути утримати продажі. Дані компанії будуть змушені віддати частину себе або боротися з обставинами. Якщо в 2011 році ви маєте намір добитися успіху, вам слід винести урок з минулого року. У туристичному секторі Великобританії настають великі зміни: буде багато поглинань компаній, ряд важких невдач і навіть гучних потрясінь на ринку », - попереджає Петтісон.
02 ноября 2010, 16:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт