» Отдых » Новости туризма

Вибори в М'янмі дадуть поштовх для розвитку туризму

    всего 84291 отеля

Вибори в М'янмі дадуть поштовх для розвитку туризму

Борющийся за своє існування головний авіаперевізник М'янми «Myanmar Airways International» сподівається, що вибори, які пройдуть у наступному місяці, допоможуть туризму країни перейти на новий рівень зростання, повідомляють з М'янми.

«Ми сподіваємося, що після виборів країна стане більш доступною для іноземних туристів і нам хочеться вірити, що її буде відвідувати більше туристів. Як тільки у нас буде новий уряд і нові закони, значно виросте в'їзний турпотік, тому що у країни є багато можливостей для розвитку туризму », - сказав Йе Джан, асистент генерального керуючого авіакомпанією, на авіаційному форумі в Сінгапурі.

7 листопада в країні відбудуться перші за останні 20 років вибори, які піддалися серйозній критиці з боку урядів західних країн і кампаній, що проходять в захист прав людини, які вважають, що це - профанація з метою зміцнення біля керма військової хунти.

Однак у кулуарах Джан сказав інформагентству AFP про свою впевненість у тому, що новий уряд сприятиме розвитку туризму, тому що доходи від даного сектора досить вагомі.

За даними, наданими Джаном, в цьому році країну відвідало поки більше 201,000 туристів, для порівняння у 2009 році ця цифра склала понад 227,000.

Він повідомив, що «Myanmar Airways», як і інші підприємства в країні, постраждала через міжнародних санкцій, випущених урядами західних країн.

На відміну від інших азіатських авіакомпаній «Myanmar Airways» повинна якось справлятися з обмеженими ресурсами, повідомив Джан делегатам авіаційного азіатського форуму «Aviation Outlook Asia».

За його словами, у авіакомпанії ледь виходить тримати голову над поверхнею води, щоб не потонути.

«Ми все ще боремося за існування, нам потрібно якось поліпшити наш основний фонд. Ми ведемо бізнес за наявності менше 20 млн. доларів, це значно менше в порівнянні з іншими авіалініями, у яких ця сума щонайменше в п'ять разів більше. Ми хочемо стати поважної міжнародної авіалінією. Ми сподіваємося, що протягом декількох років ми зможемо розвинути свою діяльність за підтримки з боку політичної ситуації. Я думаю, що з приходом нового уряду ми отримаємо підтримку з боку інших країн », - сказав Джан.

Авіакомпанія «Myanmar Airways» на 20% належить державі.
26 октября 2010, 14:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт