» Отдых » Новости туризма

М'янма закриває кордони на час виборів

    всего 84291 отеля

М'янма закриває кордони на час виборів

C 1 вересня скасовується можливість отримати візу до М'янми на кордоні при в'їзді в цю країну на термін менше 28 днів. Таким чином, туристам знову доведеться звертатися за візою в консульства М'янми.

За деякими даними, на жорсткість візового режиму влади М'янми пішли у переддень виборів, які відбудуться 7 листопада цього року. Це будуть перші за останні 20 років вибори в країні, і влади не вітають появу в М'янмі в цей період іноземних журналістів і представників гуманітарних організацій.

Більш того, немає гарантій успішного отримання візи і в консульствах М'янми в інших країнах. Можливо, туристам слід відкласти поїздку, якщо вона припадає на період проведення виборів - політична ситуація в країні нестабільна і непередбачувана. Імовірно, з грудня візи знову можна буде отримувати на кордоні.

Завдяки візовим послабленням потік туристів до М'янми за останній рік виріс на 37,4%. За статистикою Міністерства туризму, опублікованої виданням Myanmar Times, всього з січня по липень країну відвідали 161 322 іноземця. Більше половини турпотоку (53,4%) складають індивідуальні мандрівники.
24 августа 2010, 01:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт